Små og mellemstore virksomheder

Bogføring

Få professionel bogføring på Fyn

Søger du en dygtig bogholder i Odense eller et andet sted på Fyn, som kan hjælpe dig med dine regnskaber? Så kan du med fordel kontakte mig. Hos ErhvervsService Fyn tilbyder jeg at foretage den løbende bogføring i din virksomhed enten via dit eget bogføringsprogram eller via vores bogføringsprogram ( jeg anvender E-conomic – skal jeg også hjælpe dig?​

Sådan udfører jeg bogføring

Som udgangspunkt anvender jeg altid løbende bogføring af debitorer og kreditorer.


Min bogføring foretages med udgangspunkt i de modtagne bilag og med støtte i kontoudtog fra virksomhedens bank og leverandører.


Jeg foretager afstemning af bank m.m. hver gang, jeg bogfører, og ligeledes foretager jeg afstemning af væsentlige leverandører. Derudover sørger jeg også for at gennemgå debitorlisten.​

Hvad koster en bogholder?

Jeg tilbyder konkurrencedygtige priser på bogholderi, og jeg anvender altid den samme timepris uanset hvilken opgave, du har brug for hjælp til. Jeg tilbyder en billig pris pr. time på kun 350 kr. ekskl. moms.

Kontakt mig for mere information om bogføring

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål om, hvordan jeg udfører bogføring, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan jeg lige netop kan hjælpe dig med din virksomheds regnskaber.


Du kan enten ringe til mig på telefon 21 81 32 40, eller du kan skrive til min e-mail mail@erhvervsservicefyn.dk, hvis du foretrækker det. Jeg vender tilbage så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse.

Om virksomheden 

ErhverService Fyn  har siden 2008 været ansvarlige for udarbejdelse af regnskab, moms og selvangivelser for en lang række mindre og store virksomheder.

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 16.00

Tirsdag​

08.00 - 16.00​

​​​Onsdag​

08.00 - 16.00

Torsdag​

08.00 - 16.00

Fredag​

08.00 - 16.00

Lørdag og søndag​

Efter aftale​

ErhvervsService Fyn​

Solsikkevej 17A, 5000 Odense C

Find vej med Google Maps

CVR: 31638747​

Telefon: 21 81 32 40

E-mail: mail@erhvervsservicefyn.dk