Selvangivelse

Hjælp til selvangivelse af ErhvervsService Fyn

Hvad er en selvangivelse?

En selvangivelse viser alle økonomiske forhold, og er en årlig opgørelse over indkomst, fradrag og lignende. Selskaber som aktieselskaber, anpartsselskaber, andelsselskaber, fonde mv., skal årligt udarbejde selvangivelser som en integreret del af årsrapporten.

​Selskabsselvangivelsen indberettes digitalt til Skattestyrelsen.

For så vidt angår de personlige erhvervsdrivende, udarbejdes der udelukkende et bilag til selvangivelsen. Bilaget udarbejdes på grundlag af den løbende bogføring.

​Bilag til selvangivelsen indberettes digitalt til Skattestyrelsen – indberetning foretages i samarbejde med kunden, da jeg som udgangspunkt ikke har kendskab til den private del af selvangivelsen.

Vi hjælper din virksomhed med selvangivelsen

Man kan godt selv udarbejde selvangivelsen, men det kræver dog, at man har godt styr på fradrag. Det kan være en stor mundfuld at lave selvangivelsen på egen hånd, og derfor kan jeg hjælpe dig og din virksomhed helt professionelt. Jeg sikrer, at alt bliver indberettet til SKAT korrekt og rettidigt, og at du får det fulde udbytte af fradrag, hvilket kan give din virksomhed en større økonomisk betydning.

Hos ErhvervsService Fyn har jeg mange års erfaring indenfor faget, og vægter et godt samarbejde med vores kunder højt. Jeg står klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

​Hvad koster en revisor?

Hos ErhvervsService Fyn anvender jeg den samme konkurrencedygtige timepris, uanset hvilken opgave der er tale om.

Der føres timeregnskab på alle mine kunder, og ved afgivelse af overslag udspecificeres de enkelte ydelser (årsrapport, ​moms, bogføring og selvangivelse)

Timeprisen er på kr. 400,- eks. moms.

Kontakt os og hør mere om selvangivelse

Ønsker du at få yderligere information om selvangivelse? Så er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg giver gerne den rådgivning du har brug for.

Ring på telefon (+45) 21 81 32 40 eller send en e-mail på mail@erhvervsservicefyn.dk. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Er du interesseret i et samarbejde?

ErhvervsService Fyn

Har du spørgsmål?

​Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Jeg giver også gerne et uforpligtende prisoverslag.