Få bedre forståelse

Selvangivelse

Hvad er en selvangivelse?

En selvangivelse viser alle økonomiske forhold, og er en årlig opgørelse over indkomst, fradrag og lignende. Selskaber som aktieselskaber, anpartsselskaber, andelsselskaber, fonde mv., skal årligt udarbejde selvangivelser som en integreret del af årsrapporten.

Selskabsselvangivelsen indberettes digitalt til Skattestyrelsen.

For så vidt angår de personlige erhvervsdrivende, udarbejdes der udelukkende et bilag til selvangivelsen. Bilaget udarbejdes på grundlag af den løbende bogføring.

Bilag til selvangivelsen indberettes digitalt til Skattestyrelsen - indberetning foretages i samarbejde med kunden, da jeg som udgangspunkt ikke har kendskab til den private del af selvangivelsen.

Vi hjælper din virksomhed med selvangivelsen

Man kan godt selv udarbejde selvangivelsen, men det kræver dog, at man har godt styr på fradrag. Det kan være en stor mundfuld at lave selvangivelsen på egen hånd, og derfor kan jeg hjælpe dig og din virksomhed helt professionelt. Jeg sikrer, at alt bliver indberettet til SKAT korrekt og rettidigt, og at du får det fulde udbytte af fradrag, hvilket kan give din virksomhed en større økonomisk betydning.

Hos ErhvervsService Fyn har jeg mange års erfaring indenfor faget, og vægter et godt samarbejde med vores kunder højt. Jeg står klar til at hjælpe dig og din virksomhed i Odense og på resten af Fyn.

Hvad koster en revisor?

Hos ErhvervsService Fyn anvender jeg den samme konkurrencedygtige timepris, uanset hvilken opgave der er tale om.

 
Der føres timeregnskab på alle mine kunder, og ved afgivelse af overslag udspecificeres de enkelte ydelser (årsrapport,moms, bogføring og selvangivelse)


Timeprisen er på 350 kr. eks. moms.

Kontakt os og hør mere om selvangivelse

Ønsker du at få yderligere information om selvangivelse? Så er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg giver gerne den rådgivning du har brug for.
Ring på telefon +45 21 81 32 40 eller send en e-mail på mail@erhvervsservicefyn.dk. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Om virksomheden 

ErhverService Fyn  har siden 2008 været ansvarlige for udarbejdelse af regnskab, moms og selvangivelser for en lang række mindre og store virksomheder.

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 16.00

Tirsdag​

08.00 - 16.00​

​​​Onsdag​

08.00 - 16.00

Torsdag​

08.00 - 16.00

Fredag​

08.00 - 16.00

Lørdag og søndag​

Efter aftale​

ErhvervsService Fyn​

Solsikkevej 17A, 5000 Odense C

Find vej med Google Maps

CVR: 31638747​

Telefon: 21 81 32 40

E-mail: mail@erhvervsservicefyn.dk