Regnskab

Få hjælp til din virksomheds regnskab af ErhvervsService Fyn

Udarbejdelse og indberetning af årsregnskab

Et regnskab er et rigtig godt og vigtigt værktøj, der hjælper små som store virksomheder til at holde styr på økonomien. Ved at udarbejde et regnskab for virksomheden, får man et konkret overblik over den daglige drift, samt de eventuelle udfordringer der kan være.

Hos ErhvervsService Fyn er regnskab mine kerneydelse, og jeg sætter altid en ære i, at hjælpe mine kunder og skabe værdi for dem i samarbejdet.

Med mange års erfaring og ekspertise i faget, kan jeg hjælpe med din virksomheds regnskaber, herunder årsregnskaber samt selvangivelse, bogføring og meget andet. Jeg hjælper små og mellemstore virksomheder , så kontakt mig endelig, hvis jeg også skal hjælpe dig.

Professionel indberetning af årsregnskab

For de personligt ejede virksomheder gælder det, at jeg udelukkende udarbejder ét bilag til selvangivelsen. Bilaget udarbejdes på grundlag af den løbende bogføring.

Bilag til selvangivelsen indberettes herefter digitalt til Skattestyrelsen. Selve indberetningen foretager jeg i samarbejde med dig, da jeg som udgangspunkt ikke har kendskab til den private del af selvangivelsen.

For selskaber (ApS eller A/S) udarbejder vi selskabsselvangivelsen som en integreret del af årsrapporten. Selskabsselvangivelsen indberettes herefter digitalt til Skattestyrelsen.

Konkurrencedygtige priser

Hos ErhvervsService Fyn tilbyder jeg meget konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet!

Der føres timeregnskab på alle kunder, og ved afgivelse af overslag udspecificeres de enkelte ydelser (bogføring, årsrapport, moms, samt selvangivelse).

Uanset opgave, tager jeg altid en fast timepris på 400 kr. eksklusiv moms.

Få den rette hjælp til dit regnskab

Har du brug for hjælp til årsregnskab, selvangivelse eller andet? Så er du velkomment til at ringe til min på telefon (+45) 21 81 32 40, eller du kan skrive til min e-mail mail@erhvervsservicefyn.dk. Jeg vender tilbage så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse.

Er du interesseret i et samarbejde?

ErhvervsService Fyn

Har du spørgsmål?

​Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Jeg giver også gerne et uforpligtende prisoverslag.