Få professionel bogføring på Fyn 

Søger du en dygtig bogholder i Odense eller et andet sted på Fyn, som kan hjælpe dig med dine regnskaber? Så kan du med fordel kontakte os. Hos ErhvervsService Fyn tilbyder vi at foretage den løbende bogføring i din virksomhed enten via dit eget bogføringsprogram eller via vores bogføringsprogram (vi anvender primært E-conomic).

Vi hjælper både små og store virksomheder med regnskabrevision og skat – skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os og hør mere

Sådan udfører vi bogføring

Som udgangspunkt anvender vi altid løbende bogføring af debitorer og kreditorer.

Vores bogføring foretages med udgangspunkt i de modtagne bilag og med støtte i kontoudtog fra virksomhedens bank og leverandører.

Vi foretager afstemning af bank m.m. hver gang, vi bogfører, og ligeledes foretager vi afstemning af væsentlige leverandører. Derudover sørger vi også for at gennemgå debitorlisten.​

Hvad koster en bogholder?

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på bogholderi, og vi anvender altid den samme timepris uanset hvilken opgave, du har brug for hjælp til. Vi tilbyder en billig pris pr. time på kun 350 kr. ekskl. moms.

Kontakt os for mere information om bogføring

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål om, hvordan vi udfører bogføring, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi lige netop kan hjælpe dig med din virksomheds regnskaber.

Du kan enten ringe til os på telefon 21 81 32 40, eller du kan skrive til vores e-mail mail@erhvervsservicefyn.dk, hvis du foretrækker det. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse.