Få hjælp til din virksomheds regnskab 

Et regnskab er et rigtig godt og vigtigt værktøj, der hjælper små som store virksomheder til at holde styr på økonomien. Ved at udarbejde et regnskab for virksomheden, får man et konkret overblik over den daglige drift, samt de eventuelle udfordringer der kan være.  

Hos ErhvervsService Fyn er regnskab vores kerneydelse, og vi sætter altid en ære i, at hjælpe vores kunder og skabe værdi for dem i samarbejdet. 
Med mange års erfaring og ekspertise i faget, kan vi hjælpe med din virksomheds regnskaber, herunder årsregnskaber samt selvangivelse, bogføring og meget andet. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder i Odense, men også på resten af Fyn.

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig

Professionel indberetning af årsregnskab

For de personligt ejede virksomheder gælder det, at vi udelukkende udarbejder ét bilag til selvangivelsen. Bilaget udarbejdes på grundlag af den løbende bogføring.
Bilag til selvangivelsen indberettes herefter digitalt til Skattestyrelsen. Selve indberetningen foretager vi i samarbejde med dig, da vi som udgangspunkt ikke har kendskab til den private del af selvangivelsen.

For selskaber (ApS eller A/S) udarbejder vi selskabsselvangivelsen som en integreret del af årsrapporten. Selskabsselvangivelsen indberettes herefter digitalt til Skattestyrelsen.

Konkurrencedygtige priser 

Hos ErhvervsService Fyn tilbyder vi meget konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet! 
Der føres timeregnskab på alle kunder, og ved afgivelse af overslag udspecificeres de enkelte ydelser (bogføring, årsrapport, moms, samt selvangivelse).

Uanset opgave, tager vi altid en fast timepris på 350 kr. eksklusiv moms. 

Få den rette hjælp til dit regnskab 

Har du brug for hjælp til årsregnskab, selvangivelse eller andet? Så er du velkomment til at ringe til os på telefon +45 21 81 32 40, eller du kan sende os en e-mail på mail@erhvervsservicefyn.dk